Bevestigingsapparaten

Ons motto: Voor elke klus een goede, passende tacker waarmee je zorgeloos en storingsvrij kunt werken tegen een aantrekkelijke prijs!

Tacker-Expert, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in alle soorten tackers. Voor het woord tacker worden in de praktijk meerdere benamingen gebruikt zoals: nietpistool, spijkerpistool, spijkertacker of nietapparaat. Hoe dan ook, je wilt iets bevestigen en daarvoor zoek je een oplossing, een tacker en/of bijbehorend bevestigingsmateriaal.

De Tacker-Expert verkoopt betrouwbare en betaalbare tackers van goede kwaliteit, professioneel. U kunt deze tackers en bijbehorende bevestigingsmaterialen aanschaffen in deze webshop, snel en gemakkelijk. Tackers worden getoond met bijbehorende bevestigingsmaterialen en andersom. Levering, indien op voorraad, normaal gesproken binnen 2 werkdagen.

Gebruik onze Merkenservice als je geschikte nieten of nagels zoekt voor jouw apparaat! Je kunt zoeken op het merk van het apparaat of materiaal.

Tacker-Expert, meer dan een webshop; wil je eerst overleggen?
Bel, mail of chat met ons!

Wij hebben zeer veel ervaring in bevestigingstoepassingen.

 • Bouw, o.a. voor timmerman, aannemer of dakbedekker. Daarvoor zijn typische bouwtackers beschikbaar.
 • Meubelbranche voor de meubelmaker en meubelstoffeerder. De meest verkochte tacker is de stoffeertacker en de rompentacker.
 • Industrie voor fabricage van prefab bouwelementen, pallets, kisten en overige houtconstructies en/of de reparatie daarvan. Veel gebruikte termen daarvoor zijn coilnageltacker (coilnailer) of spijkerpistool en nageltacker.
 • Verpakkingsindustrie, onze dozensluiters worden hiervoor veel ingezet in combinatie met krammen.
 • Op zoek naar wat u hier niet kunt vinden? Bel, mail, pak de telefoon, vul een informatie-aanvraagformulier in of chat live met ons!

  Tacker-Expert is meer dan een webshop. Je kunt altijd terecht voor vragen bij onze binnendienst, per

  In ons assortiment vind je veelgebruikte en -gevraagde tackers voor de meeste houtverbindingen. Of je nu palletreparateur bent, meubelstoffeerder, klusjesman, timmerman of aannemer, bij ons koop je makkelijk en snel een kwalitatief goede tacker voor een redelijke prijs.

  Mogelijk kan het goedkoper als je een tacker slechts en paar keer per jaar gebruikt. Maar wil je regelmatig en storingsvrij werken, zoek dan niet verder, kies dan voor Tacker-expert!

  Je koopt je tacker bij een gerenommeerde partij!