Nietapparaat pneumatisch

Nietapparaat pneumatisch

Met een nietapparaat, pneumatisch van Tacker-Expert haal je gegarandeerd kwaliteit in huis maar dan voor weinig geld.

Is het belangrijk dat je ongestoord kunt doorwerken? Dan is het heel verstandig iets meer uit te geven voor een goed nietapparaat. Meestal praten we over een tacker overigens.

Hier vind je het nietapparaat onder “Tackers voor nieten & krammen“. Tacker-Expert verkoopt veel soorten nietapparaten voor allerlei toepassingen. Grotere nieten noemen we meestal krammen.

Kleine nieten worden veel ingezet door stoffeerders met een stoffeertacker maar ook voor interieurafwerkingen, timmerwerk ed.
Medium nieten worden veel toegepast in de interieurbouw en industrie. Bijzonder geschikt voor het bevestigen van geprofileerde planken, platen, pandelen en tochtstrippen.
Zware krammen, voor meubilair en zitmeubelbouw (Rapid clip-aanslag), caravans, houtbouw, verpakkingen, bekleding.

Nieten voor het nietapparaat, pneumatisch verkopen wij in vele soorten en maten, uit voorraad.
Zware breedkrammen, waar dunne en zachte materialen zoals papier, karton, plastic, folie, enz. moet worden gehecht aan hout. Verpakkingen maar ook dakbedekking. Ons programma nietapparaten of niettackers voor nieten omvat de meest populaire modellen.

Door ingenieuze modificaties zijn, vanuit de basismodellen van een nietapparaat speciale bevestigingsapparaten samengesteld.

Extra’s zoals repeteerventielen voor hoge arbeidsprestaties, lange magazijnen die de navultijden verkorten. Verlengde neuzen voor een betere bereikbaarheid van het te hechten materiaal of speciale hulpstukken en aanslagen maakt een nietapparaat, pneumatisch tot een speciaal stuk gereedschap voor jou individuele toepassingen.

Nietapparaat pneumatisch los

Nietapparaat pneumatisch voorbeeld