Spijkerpistool

Spijkerpistool

Met een professioneel spijkerpistool van Tacker-Expert is een veelzijdig apparaat.
Als je ongestoord wilt werken, m.a.w. als goed gereedschap belangrijk wordt? koop je spijkerpistool dan bij Tacker-Expert.
De beste spijkertacker in zijn prijsklasse. Toepassingen voor de spijkertacker zijn vele.
Waar wij de meeste toepassingen zien:

Spijkerpistool voor de bouw, houtskeletbouw, timmerwerk ed. Bij productie en reparatie van verpakkingsmaterialen van hout, zoals pallets, kisten, emballage ed. Prefab (bouw)elementen.

Prefab bouwelementen met een spijkertacker

Prefab bouwelementen met een spijkertacker

Verlorenkop/brads spijkerpistolen voor vloeren en glaslatten.
Veel is al eens bedacht maar voor nieuwe toepassingen is het zeer de moeite waard eerst met ons te overleggen. In de loop van de jaren zijn er veel oplossingen bedacht voor allerhande houtverbindingen.

Let op de kwaliteitsverschillen bij tackers….Bij ons hoef je in principe niet verder te zoeken. Wij bieden een goede, betaalbare tacker met bijpassend bevestigingsmateriaal.

Op het gebied van nagels is Tacker-Expert al jaren een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor bevestigingsnagels of -spijkers.
Voordat spijkers of nagels op rol of strip gemeengoed waren was Tacker-Expert vooral groot in losse machinespijkers.

Momenteel ligt onze kracht in een uitgebreid programma spijkertackers voor bouw, palletindustrie en kistenindustrie.

Tacker-Expert heeft een actueel programma coilnagels vlak of coilnagels conisch. Ook kunnen wij je goed van dienst zijn met stripspijkertackers (stripnageltackers) voor R20 Stripnagels, D-kopnagels, ook wel clipped-head genoemd, T-nagels, DC-nagels en niet te vergeten SK-verlorenkopnagels in diverse diameters. Van de kortste nagel, 12 mm tot de langste van 220 mm, we hebben ze op voorraad.

Speciale aanvragen zijn voor ons een uitdaging die we graag aangaan. Niet alles staat in onze webshop. Neem in dat geval contact op met de binnendienst.

D-kopnageltacker Powerfix D34-100 toepassing

D-kopnageltacker Powerfix D34-100 toepassing